Sharing is Caring – Ge blod

Publicerad 23 augusti 2018 i Nyheter

Flera gånger varje år kommer mer elle mindre akuta larm om blodbrist runt om i landet vilket kan få ödesdigra konsekvenser för de som är i behov av blodtillskott.

Exempelvis under sommaren brukar det bli en naturlig blodbrist då blodgivare prioriterar andra saker eller är på resande fot.

Det är också ett naturligt bortfall av blodgivare på grund av utflyttning, pensionering, barnafödande osv. Processen att börja ge blod är okomplicerad och all information finns på GeBlod.nu.

Vi på Advitum känner ett ansvar för att göra vad vi kan och vi har startat ett program där medarbetarna självklart får lämna blod på betald arbetstid och genom detta hoppas vi att även andra företag och organisationer som inte redan infört denna policy inspireras attt göra detsamma.

 

 

 

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.