Advitum 365 | Serverbackup

Vi har fått en Ransomwareattack, vad gör vi nu?

Detta är en mardröm för många IT-avdelningar (och organisationer) och i de flesta fall är backup av IT-miljön det enda som kan rädda företaget från att betala väldigt stora lösensummor för att få sin krypterade data ”upplåst”.

Vikten av att säkerställa korrekt backup samt möjligheten att återläsa företagets data är en av IT-avdelningens viktigaste uppgifter

Tjänsten omfattar

• Övervakning av backup-funktionen
• Mjukvara för backup
• Stöd kring återläsning
• Rapport och statistik kring backupvolymer, återläsningar osv
• Option finns avseende kontinuerlig teståterläsning

Observera att tjänsten kan omfatta antingen kundägd datalagring och serverkapacitet eller datalagring och serverkapacitet tillhandahållen av Advitum.

Fördelar och mervärden för dig som kund

Backup av en organisations data är en extremt viktig funktion som i många fall kan vara direkt avgörande för ett företags existens vid katastrofer eller ransomwareattacker. Numera är det så klart en självklarhet för alla att ha backup men vår erfarenhet är att man ofta inte lägger den tid som krävs för att verkligen säkerställa att backupen går att använda fullt ut vid ett behov.

Med tjänsten Advitum 365 | Serverbackup tar vi på Advitum ansvar för att backup och återläsning alltid fungerar enligt avtalad SLA.

Vad kostar det?

Kostnadsstrukturen är per server och månad.

Priseexempel för 50 servrar (Windows) utan teståterläsning med kundägd datalagring och serverkapacitet är 150 SEK per server och månad.

Serverbackup i fokus


Vill du veta mer?

Kontakta Jörg Wiesemann

jorg.wiesemann@advitum.se
073-504 79 18

Eller använd kontaktformuläret nedan

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort!

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.