Workshop Azure Getting Started

Kom igång med Azure (på rätt sätt)

Microsoft Azure är en komplett molnplattform med mycket stort utbud och många möjligheter. Det är enkelt att komma i gång men att få allt korrekt, kostnadseffektivt, skalbart och säkert är en annan sak.


Under en halvdag går vi tillsammans med er som kund igenom grundläggande delar som är viktigt att det blir bra för att förhindra att behöva ändra/göra om senare. Det underlättar enormt det blir så bra som möjligt från början med till exempel rättigheter, subscription(s) och kommunikation/nätverk.

Hur går det till?

Workshopen delas upp i följande delar

  1. Uppstartsmöte
  2. Förberedelser av er Microsoft Tenant, utförs av Advitum tillsammans med er som kund.
  3. Insamling av data och förberedelser inför workshop.
  4. Workshop en halvdag (cirka 4 timmar)
  5. Rapport med nästa steg

Under normala omständigheter tar hela processen mindre än 2 veckor.

Vad blir resultatet?

Rapporten består av tydliga förbättringsförslag och nästa steg för er som kund. I den mån det är möjligt så ingår även tidsuppskattning på åtgärd.

Workshopen kan genomföras oavsett hur mycket resurser er organisation har i Azure idag. Ni är intresserade av att se över er strategi för hur resurser skapas och interagerar och vilka best practice som kan användas.

Fördelen med att workshopen hålls i eran miljö är att ni får teoretisk och praktisk insikt i de stora möjligheter som finns att avsevärt förbättra och optimera er Azure-miljö. Alla rekommendationer är baserade på insikter från er miljö.

Pris och förutsättningar

Priset för workshopen är 25 000 SEK exkl moms

För att kunna genomföra workshopen krävs en Azure Tenant med en subscription för att det ska vara möjligt att skapa resurser.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

070-250 08 17

markus.persson@advitum.se

Eller använd kontaktformuläret nedan

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort!

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.