Event

Nu kör vi Advitum Live hela våren!

Våra populära dragningar kring teknik, IT och digitalisering är tillbaka och kommer att pågå hela våren med start den 15 Februari!

Precis som tidigare är Advitum Live helt gratis för dig som deltar och varje session är ca 30-40 minuter, vilket gör att det är lätt att finna tid till att lyssna på våra dragningar. Det finns precis som vanligt möjlighet att ställa frågor direkt till presentatören. Allt bekvämt åtkomligt från din egen enhet via Teams-liveevent. För att läsa mer se längre ned på sidan!

Advitum Cyber Security Day den 18 April!

Advitum Cyber Security Day 2024 är ett heldagsevent med högintressanta föreläsningar, ”minimässa” och avslutande middag och mingel. Syftet med eventet är att skapa en mötesplats för IT-branschen i södra Sverige där leverantörer och kunder kan träffas. Under dagen finns även möjlighet att prata med våra partners på plats i ”minimässan”. Några av företagen som kommer att dela med sig av sina erfarenheter är Microsoft, Nutanix, Truesec, Igel, Fortinet mflr.


Nedan syns våra kommande event

Har du frågor?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.