Event inom IT - Advitum

Event

Äntligen dags för Advitum live igen!

Våra populära dragningar kring teknik, IT och digitalisering.

Denna gången har alla eventen ett fokus på IT-säkerhet och vi har hjälp av alla våra leverantörer och distributörer för att få fram så mycket som möjligt till dig som kund.

Precis som tidigare är Advitum live helt gratis för dig som deltar och varje session är ca 30-40 minuter, vilket gör att det är lätt att finna tid till att lyssna på våra dragningar. Det finns precis som vanligt möjlighet att ställa frågor direkt till presentatören. Allt bekvämt åtkomligt från din egen enhet via Teams-liveevent.

Erbjudande till dig som deltar:

Om du deltar vid något av eventen så erbjuder vi en workshop kring en IT-säkerhetsanalys, där vi tittar på hur man går tillväga för att genomföra en , och vilka insikter man får efter att ha gjort en analys kring sin IT-säkerhet. Workshopen är kostnadsfri och vi kan via vår distributör Arrow erbjuda CSATs analys mycket förmånligt.

I vår tjänst får ni en övergripande rapport av er infrastruktur med en detaljerad riskbedömning av er IT-säkerhet. Rapporten ger en tydlig lista med förbättringspunkter som man kan använda för att strukturerat förbättra sitt säkerhetsarbete. Både i er lokala miljö och i molntjänster så som Azure, Microsoft 365 och Google Workspace.


Nedan syns våra aktuella event

  Har du frågor?

  Kontakta Markus Persson

  markus.persson@advitum.se
  070-250 0817

  Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

  Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.