Event

Nu kör vi Advitum Live även hela hösten 2024!

Våra populära dragningar kring teknik, IT och digitalisering är tillbaka och kommer att pågå hela hösten med start i augusti!

Precis som tidigare är Advitum Live helt gratis för dig som deltar och varje session är ca 30-40 minuter, vilket gör att det är lätt att finna tid till att lyssna på våra dragningar. Det finns precis som vanligt möjlighet att ställa frågor direkt till presentatören. Allt bekvämt åtkomligt från din egen enhet via Teams-liveevent. För att läsa mer se längre ned på sidan!

Advitum Cyber Security Day även 2025!

Då är vår Advitum Cyber Security Day 2024 över för denna gången och vi vill rikta ett stort tack alla sponsorer, talare och besökare som gjorde eventet till en stor succé. Vi var ca 150 deltagare på Guldfågeln Arena i Kalmar som fick information om det senaste inom IT-säkerhet från några av Sveriges ledande IT-experter. De flesta besökarna passade även på att knyta nya kontakter och nätverka på ”minimässan” och under middagen.  Syftet med eventet var att skapa en mötesplats för IT-branschen i södra Sverige där leverantörer och kunder kan träffas.
Inom kort kommer datumet för Cyber Secirty Day 2025.
Se gärna mer om vår dag i vårt Linkedin-inlägg genom att klicka på länken https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:7187099344263614465


Information om våra kommande event

Har du frågor?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.