Advitum 365 | Klientdrift

Inte uppdatering och omstart nu igen….

För att en klient (PC) ska fungera optimalt krävs att man kontinuerligt uppdaterar och övervakar den mjukvara som finns installerad. Det är också viktigt att säkerställa så att disk, processor och minne inte överutnyttjas vilket så klart leder till problem för användaren av klienten.

Med tjänsten Advitum 365 | Klientdrift tar Advitum fullt ansvar för att klienterna har bästa möjliga funktionalitet och säkerhet.

Tjänsten omfattar

• Uppdatering av avtalad mjukvara
• Proaktiv övervakning för att identifiera potentiella problem på klienten
• Rapport och statistik över åtgärder och trender samt även inventarieregister
• Stöd kring livscykelhantering av hårdvara

Fördelar och mervärden för dig som kund

Traditionellt sett lägger en IT-avdelning mycket tid på att underhålla klienter avseende mjukvara och hårdvara men vår erfarenhet är att man ändå ofta inte når hela vägen och flertalet klienter har bristfällig säkerhet och funktionalitet.

Med Advitums tjänst Advitum 365 | Klientdrift tar vi över ansvaret och med hjälp av lång erfarenhet från många kunder och kompetent personal garanterar vi uppdaterade, säkra och funktionella klienter.

Vad kostar det?

Kostnadsstrukturen är per klient och månad.

Prisexempel för 250 PC-klienter med uppdatering av säkerhetspatchar från Microsoft samt Microsoft 365 är 150 SEK per månad per klient.

Klientdrift i fokus

Vill du veta mer?

Kontakta Seth Lindholm

070-179 08 41

seth.lindholm@advitum.se

Eller använd kontaktformuläret nedan

Kontakta oss

Fyll i formuläret så hör vi av oss inom kort!

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.