IT-konsulttjänster & IT-konsultuppdrag för företag - Advitum

IT-Specialister

Kärnan i vår verksamhet är vår fantastiska personal, flera av dem med mer än 15 års erfarenhet av IT-infrastruktur för organisationer och företag. Våra konsulter är ofta specialiserade på olika produkter och tjänster från våra leverantörer, därför kan du vara säker på att du får tillgång till någon som inte bara gör det de är bäst på – utan även är bäst på det de gör.


Vi jobbar nära, snabbt och flexibelt med ett kundfokus i världsklass. Som kund hos oss på Advitum får du tillgång till hela vår samlade kompetens.

Infrastruktur & molntjänster

Genom vår omfattande kompetens när det gäller det nya IT-landskapet kan vi utveckla och hjälpa din verksamhet att ta nästa steg.

Digital arbetsplats

Att hantera mängder med klienter och applikationer behöver inte vara svårt. Klient- och applikationshantering för den digitala arbetsplatsen – oavsett vart den är just nu.

Nät & säkerhet

Ryggraden i IT-leveransen. Våra tjänster för cybersäkerhet ger din verksamhet ett skydd mot både externa och interna hot.

Dataanalys & BI

Låt oss hjälpa er att göra klokare affärsbeslut med hjälp av den datan som redan finns. Skapa nya insikter med BI (Business Intelligence) och dataanalys.

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.