Pressmeddelande – 2014-04-03

Publicerad 3 april 2014 i Nyheter

Advitum AB är inte som andra. Bolaget växer, utvecklas och ökar sin rekrytering.
– Vår kompetens efterfrågas från hela landet och vi vill ständigt utvecklas och bli bättre, säger VD Markus Persson. Därför vässar vi vårt framgångsrika team med ytterligare spetskompetens.
Den digitala arenan är under konstant förändring. Advitum är Nybrobolaget som följer med tiden.
– Kraven på snabb support till ”kundens kund” och säkra lösningar som både skyddar integriteten och alltid är i drift, prioriteras av våra kunder, förklarar Markus. Vår verksamhet ska göra det möjligt för andra att bli ännu bättre i sin vardag.

Med ytterligare 2 nya specialister inom IT-infrastruktur kommer Advitum att kunna erbjuda ständiga förbättringar som löser problem och underlättar vardagen. Marcus Wahlstam och Johnny Wihl har bägge koppling till regionen, med lång erfarenhet inom IT-branschen.

Omfattande projekt och helhetslösningar
Med en utökad personalstyrka befäster Nybro sin position som orten med unik IT-kompetens.
– Vi är mycket stolta och glada över att kunna bidra till arbetstillfällen och tillväxt, säger Markus Persson. Tack vare vår breddade kompetens har vi nyligen kunnat signera två stora kontrakt som säkerställer arbetstillfällen under minst hela 2014.

Kontaktperson: Markus Persson, VD | Epost: markus.persson@advitum.se | Telefon: 070-250 0817 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.