Ny medarbetare – Seth Lindholm

Publicerad 9 april 2016 i Nyheter

advitum-personal09b1.Beskriv dig själv med några meningar?

Svår fråga att ge ett bra svar på, jag är nyfiken, mån om kundernas miljöer, ser upp till både kollegor och kunders kunnande och vill gärna hjälpa till. På hemmafronten så står jag med ett hussom inte vill som jag, är lycklig nog att ha en fru med tålamod och att hunden är go och glad. Blir det för mycket så sätter jag mig på motorcykeln och låter husbygget försvinna i backspegeln.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Jag kommer att arbeta primärt med Citrix Netscalers och olika verktyg, Commandcenter mm. Mina andra fokusområden kommer vara Microsofts molntjänster så som office 365 och Azure AD. Citrix och Microsoft gick nyligen ut och presenterade ett fördjupat samarbete. Vi kommer säkert se fler och fler av Citrix tjänster ha sitt hem i Microsofts moln så det ser jag fram emot. Har dessutom ett stort intresse för trådlös kommunikation och hoppas att våra kunder kommer vilja investera i molnbaserade controllers för sina Wifi nätverk.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Jag kommer från en arbetsgivare som hanterade primärt mindre kunder och såg hos Advitum en chans att växa, både genom Advitums syn på utbildning och sin egen personal men även genom att få arbeta med större kunder och deras miljöer som ofta är mer komplexa och utmanande. Det är ett starkt och glatt gäng på Advitum som verkligen får en att känna sig välkommen.

”Seth har under flera år arbetat med driftsättning av kunders olika IT-miljöer och olika migreringsprojekt vilket kommer att vara en stor tillgång för Advitums kunder.
Hos Advitum kommer Seth i första hans att arbeta med Citrix Netscaler, Office365/Azure samt trådlösa nätverk.”

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.