Ny medarbetare – Mårten Bergh

Publicerad 19 januari 2017 i Nyheter
Mårten Berg, Advitum

Mårten Berg, Advitum

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

(Alltid lika svårt att beskriva sig själv.) Jag skulle vilja säga att jag är en rätt driven person som älskar utmaningar. Väldigt nyfiken att lära mig mer om det jag jobbar med.

På fritiden hade jag gärna sagt att jag älskar att träna och röra på mig men tyvärr har det inte blivit så mycket av den varan :). Får trösta mig med att mina underbara barn håller mig sysselsatt med både det ena och det andra, särskilt när det gäller att jaga dessa fantastiska Pokemons.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Eftersom jag primärt har jobbat med System Center Configurations Manager, mer eller mindre de senaste 7 åren, så är det inom det fokusområdet jag kommer att röra mig. Har även en hel del kunskaper inom App-V som säkert kommer väl till pass.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Efter 6 år som kommunanställd kände jag att det var dags för en ny utmaning. Jag känner även många av mina nya kollegor sedan innan, plus att man nu har kontoret placerat på hemmaplan, vilket gjorde att det valet kände väldigt rätt. Det ska bli fantastiskt roligt att få vara med på Advitums fortsatta resa.

”Mårten är ett efterlängtat tillskott inom klienthantering där efterfrågan har ökat väldigt mycket senaste tiden. Mårtens långa erfarenhet, både från konsultbranschen och från arbete i en driftsorganisation, kommer att passa väldigt bra hos våra nya och befintliga kunder. 

Mårten påbörjar sin anställning hos Advitum 15 februari.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.