Ny medarbetare – Frank Brunell

Publicerad 6 maj 2018 i Nyheter

Frank Brunell, Advitum

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Jag som person är glad och optimistisk som har nära till skrattet, jag är driven och försöker få med mig gruppen i det vi tar oss an. Har jobbat inom ICT ca 18 år. Jag bor på Sturkö strax utanför Karlskrona med fru och två barn. Väldigt sportintresserad.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Mina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara konsultansvarig samt ingå i ledningsgruppen.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Att mitt val föll på Advitum var mycket på grund av den kultur och värdegrund som de har skapat och vill efterleva, det passar väl in i mina egna värderingar.

Advitum är på en tillväxtsresa och den ville jag vara med på att bidra och det tror jag kommer till att göra i min roll. Jag ser mycket fram emot att starta denna resa tillsammans med Advitumgänget.

”Frank har en mycket gedigen bakgrund inom IT-branschen, både som ledare och olika typer av arkitektuppdrag vilket gör att han kommer att passa utmärkt i rollen som konsultansvarig på Advitum”

Frank påbörjar sin anställning hos Advitum 2 maj 2018.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.