Ny medarbetare – Peo Andersson

Publicerad 16 mars 2022 i Nyheter

Varmt välkommen till oss! Kan du berätta lite om dig själv: 

Tack, kul att äntligen få komma igång. Jag är uppvuxen och bosatt i Karlskrona och har jobbat med IT i stort sett hela mitt arbetsliv så det blir även en del på fritiden. Annars så umgås jag bland annat med vänner och familj, både online och offline, och jag har även ett fritidshus som tar en del tid i anspråk.  

Vad var det som gjorde att du fastnade för Advitum? 

En gammal vän och kollega gjorde att jag fick upp ögonen för företaget och jag lockades av företaget i sig och den resan som gjorts, och som fortfarande pågår.  

Vad blir din roll på Advitum? 

Jag kommer ingå i lösningsområdet för User Experience med inriktning mot Citrix. Här hoppas jag kunna bidra med min kunskap och erfarenhet samtidigt som jag kommer att utvecklas ännu mer tillsammans med mina kollegor. 

Vi på Advitum ser ett stort inflöde av arbete som rör digitala, flexibla arbetsplatser och är jätteglada att kunna välkomna Peo till teamet! Just nu har vi även flera tjänster ute, om man är nyfiken på hur det skulle vara att jobba hos Advitum.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.