Bolist – Trådlöst nätverk som tjänst

Behovet

Hos Bolist i Mönsterås finns alla tillbehör och material till dina byggprojekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. En fungerande och bekymmersfri IT-miljö är oerhört viktigt för att kunna erbjuda kunder snabb service och det trådlösa nätverket är en central och viktig del.

Lösningen

Bolist i Mönsterås har ingen egen IT-personal utan anlitar Advitum som helhetsleverantör. Som en del i leveransen ingår trådlöst nätverk som tjänst vilket innebär att Bolist hyr det antal Access Punkter de behöver  samtidigt som Bolist kan öka eller minska antalet Access Punkter från månad till månad.

  • Fast månadskostnad per Access Punkt
  • Support, underhåll och uppgradering ingår
  • Ingen uppsägningstid

“Eftersom vi inte har egen IT-personal samtidigt som vi är väldigt beroende av fungerande IT-system känns det väldigt tryggt att anlita Advitum och tjänsten Trådlöst nätverk där vi får en lösning som bara fungerar, till ett fast pris”

Henrik Petersson Bolist

Resultatet

Resultatet för Bolist är ett stabilt, modernt och bekymmersfritt trådlöst nätverk med hög tillgänglighet och prestanda. Oavsett vart i lokalerna man befinner sig är svarstiderna i affärssystemet bra.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.