ADVITUM LIVE 5/9 -Cyberhot för chefer och ledningsgrupper

Publicerad 11 juni 2024 i Advitum Live, Advitum Live 2023, Event

IT-säkerhet är ett enormt viktigt område för företag och organisationer och det finns många hot att ta hänsyn till. Framförallt ligger det ett stort ansvar hos chefer och ledningsgrupper att hela tiden hålla sig ajour med det senaste inom IT-säkerhetsområdet. 

Genom att vidta vissa säkerhetsåtgärder kan ditt företag och organisation öka sina möjligheter att skydda sig mot dessa typer av hot och därmed skydda sina digitala resurser och minimera risken för cyberattacker. 

I detta Advitum Live kommer vi speciellt att fokusera på tillvägagångssätt och vilka förebyggande åtgärder man som chef bör vidta för att höja nivån på just IT-säkerheten.


Agenda / Innehåll:

Hur ser Cyberhotet ut idag?
Omvärldsbevakning och hur trenderna ser ut.

Sårbarheter och kända tillvägagångssätt
Vi går igenom vad en sårbarhet egentligen är.

Vad kan man göra för att skydda sig?
En god säkerhetshygien stoppar de allra flesta attacker.

Hur vet man om något har hänt?
Arbeta strukturerat med förebyggande åtgärder och räkna med att ni kommer bli utsatta någon gång.

Talare 1:
Markus Persson
VD,

Advitum AB
Talare 2:
Marcus Ekström
Lösningsarkitekt

Advitum AB

Torsdagen den 5 September 10:00 – 10:45

Advitum Live är våra dragningar kring teknik, IT och digitalisering!
Precis som tidigare är Advitum live helt gratis för dig som deltar och varje session är ca 30-45 minuter, vilket gör att det är lätt att finna tid till att lyssna på våra dragningar. Det finns precis som vanligt möjlighet att ställa frågor direkt till presentatören. Allt bekvämt åtkomligt från din egen enhet via Teams-liveevent.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.