Ny medarbetare Tobias Arvastsson

Publicerad 9 mars 2020 i Nyheter

Tobias Arvastsson

Beskriv dig själv med några meningar

Jag är en spirituellt medveten person som är lite udda men sprallig och glad. Skulle andra beskriva mig så tror jag de skulle säga jag är en ultranörd som intresserar sig för allt.

Bor just nu i Karlskrona med min sambo och massa olika teknikprylar.

När jag får tid för mig själv så är meditation och kolla på klipp där folk skapar olika former av konst favoritsysslan. Besitter själv bara den artistiska genen när det kommer till analytiskt kreativt tänkande.

Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Jag ingår i konsultgruppen och kommer att jobba med Datacenter och servermiljöer med specialisering på virtualisering .

Varför valde du att börja arbeta hos Advitum

Jag valde att börja jobba på Advitum efter att de hade visat intresse för mig och arbetat ihop med ett par av kollegorna sedan tidigare. Trevlig gäng som jag ville lära känna mera av.

”Tobias har en gedigen erfarenhet från större IT-miljöer kombinerat med ett stort engagemang. Tobias kommer att vara en stor tillgång för Advitum och våra kunder.”

Tobias påbörjar sin anställning hos Advitum 3 februari 2020.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.