Advitum blir Citrix Networking Specialist

Publicerad 25 januari 2018 i Nyheter

Advitum har som en av fyra Citrix-partner i Sverige uppnått statusen Citrix Networking for Data Center Specialist. Det är ett led i vår satsning på att erbjuda ännu högre kompetens inom Citrix.

Just denna certifiering skiljer sig genom att det är ett praktiskt test i en fullskalig miljö där kraven för att bli godkänd är 100% korrekt uppsättning.

För dig som kund till Advitum innebär det att våra konsulter innehar den högsta kompetensnivån inom Citrix Netscaler och hur man designar och implementerar Netscaler-lösningar i Enterprise-miljöer.

Seth Lindholm, Citrix Netscaler-konsult på Advitum  säger

Seth Lindholm, Advitum

”Advitum har mångårig erfarenhet kring komplexa lösningar med Citrix Netscaler och nu har vi även fått detta bekräftat genom att som en av fyra Citrix-partners i Sverige erhålla den högsta certifieringsnivån”

 

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.