Advitum har blivit en Microsoft Solution Partner – Security

Publicerad 31 januari 2024 i Blogginlägg, Nyheter

Vi på Advitum är stolta över att meddela att vi har blivit en Microsoft Solution Partner – Security. Detta innebär att vi har uppfyllt Microsofts höga krav på kompetens och erfarenhet inom säkerhetsområdet. Som en Microsoft Solution Partner kan vi nu erbjuda våra kunder en ännu högre nivå av expertis kring säkerhet och skydd mot cyberattacker.

Advitum har sedan några år tagit ett strategiskt beslut att fokusera på Microsoft erbjudande kring Cybersecurity, bland annat för att vi ser ett stort ökande behov från både befintliga såväl som nya kunder, men även det faktum att Microsoft är ett av de företagen i världen som fokuserar mest på området med en årlig satsning på cirka 5 miljarder USD under kommande år.

Trots att Advitum är en relativt liten organisation (30 anställda) så har vi nu lyckats uppnå Microsoft Solution Partner inom Security, vilket placerar oss i en liten exklusiv skara partners.

Arbetet med att uppnå Microsofts krav har varit krävande eftersom nivån på kraven är höga kopplat till både Certifieringar, erfarenhet samt genomförda kundimplementationer.

Men vad innebär det då för dig som kund till oss på Advitum?

Först och främst innebär det att när vi anlitar oss så vet ni att vi har både djup expertis inom Microsoft Security, men också att vi gjort liknande uppdrag tidigare.

En annan viktig faktor är att vi fortsatt kommer att vara engagerade och fortsätta satsningen i takt med att Microsoft utökar sitt erbjudande in Cybersecurity.

Slutligen vill jag passa på att tacka hela Advitum för det fantastiska arbete som utförs kopplat till partnerskapet med Microsoft.

fira Microsoft Security Solutions Partner
Såklart firas det på Advitum

Markus Persson

070-250 0817

markus.persson@advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.