Advitum blir Citrix Platinum Partner

Publicerad 14 mars 2023 i Nyheter

Tillsammans med en mycket exklusiv skara är Advitum nu en av Sveriges mest framgångsrika Citrix integratörer med en unik kompetens över hela Citrix produkt & tjänsteutbud.

Citrix beskriver sina Platinum partners:

“These partners demonstrate the highest level of expertise and commitment to the entire Citrix portfolio of products as a core part of their business, have a well-established Citrix practice, and work closely with Citrix on sales, implementation and consulting engagements. They serve as trusted advisors in virtualization, networking and cloud strategies.”

Den uppgraderade statusen är ett kvitto på Advitums hårda arbete och innebär även ett utökat samarbete med Citrix hos våra kunder där vi kommer kunna samverka ännu mer kring våra utmaningar och visioner.

Markus Lundberg Lösningsarkitekt på Advitum säger så här:

”Advitum har sedan starten 2010 haft fokus på lösningar och tjänster kring Citrix. Vi har ett stort team som jobbar dedikerat med Citrix-lösningar hos våra kunder och jag vågar påstå att kompetensmässigt sticker vi ut som några av Sveriges vassaste Citrix-konsulter. 
Lägger man till Advitum övriga kompetens och branschledande kundnöjdhet så har man en komplett partner inom IT-säkerhet, Cloud och IT-Infrastruktur.”

Advitum och Citrix kommer att fortsätta att arbeta tillsammans för att leverera innovativa lösningar som hjälper företag att öka sin produktivitet och prestanda, samtidigt som de säkerställer att deras data och system är skyddade och säkra. Med detta nya partnerskap kommer Advitum att hjälpa företag och organisationer att dra nytta av Citrix-teknologi för att skapa en effektiv och säker digital arbetsplats.

Citrix är idag en del av Cloud Software Group som innehåller flera varumärken såsom TIBCO, NetScaler, ShareFile, Jaspersoft och XenServer.

För att veta mer om hur Advitums experter kan hjälpa dig med lösningar baserade på Citrix produktutbud.
Kontakta:

Robert Kitanovski
Kundansvarig
robert.kitanovski@advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.