Saft – Man på plats

Behovet

Saft Batteries har i över 100 år varit en pionjär inom utveckling av batterier och med hjälp av ny teknologi och en kundfokuserad organisation levererar man anpassade lösningar till världens alla hörn. Med ny teknologi följer även krav på en stabil och högtillgänglig IT-miljö och antalet IT-projekt som genomförs för att möta verksamhetens krav ökar kontinuerligt.

Lösningen

Behovet av externa IT-resurser hos Saft varierar baserat på antalet pågående IT-projekt och tillgängligheten hos medarbetarna på IT-avdelningen. För att ta hand om topparna i arbetsbelastningen använder Saft tjänsten Man på plats från Advitum.

  • Kompetent och erfaren personal
  • Flexibel tillgänglighet
  • Stor kundkännedom
  • Uppdragsbaserad eller resursbaserad

“Att kunna använda tjänsten Man på plats från Advitum har varit oerhört viktigt för oss. Genom Advitums resurser får vi kompetent avlastning med erfarenhet och engagemang precis när vi behöver det”

Joakim Strömberg IT-chef Saft Batteries

Resultatet

För IT-avdelningen hos Saft innebär Advitum Man på plats att man får en mer kontinuerlig drift och utveckling av sin IT-miljö i och med att man vid behov kan ta in resurser för att inte behöva skjuta på viktiga IT-projekt. Man behöver inte heller rekrytera vid tillfälliga toppar i arbetsbelastingen.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.