Man på plats

Alla organisationer kan hamna i situationer där det behövs tillfällig resursförstärkning beroende på sjukskrivningar, uppsägningar, anställningsstopp osv. Advitums erbjudande Man på plats är en flexibel möjlighet för dig att minska risken att arbetsuppgifter läggs på hög eller ännu värre glöms bort när tiden för ordinarie personal helt enkelt inte räcker till.

Oavsett om det gäller några veckor eller ett halvår så kan vi hjälpa dig med kvalificerad och erfaren personal som snabbt är i full drift och kan börja avlasta den ordinarie IT-organisationen.

Vår tjänst Man på plats går att skräddarsy efter just dina behov. Ett exempel kan vara att man delar tjänsten på tre olika medarbetare från Advitum baserat på inom vilka områden behovet är störst för tillfället, allt för att öka kundnyttan och maximera effekten av investeringen.

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.