Advitums VD Markus Persson sammanfattar 2020 och blickar framåt

Publicerad 30 december 2020 i Nyheter

Jag vill börja med att tacka Advitums fantastiska medarbetare med familjer, kunder, partners för ett mycket gott samarbete med oss på  Advitum under detta mycket annorlunda år 2020 där vi tillsammans ändå kämpat på trots många nya utmaningar och nya ovana situationer.

Vi har under året fortsatt vår resa med flera nya ansikten, både kunder och nya spelare i vårt Advitum-team.

2020 har trots den ständiga närvaron av pandemin bjudit på en mängd roliga och intressanta händelser i form av kunduppdrag, olika liveevent och andra roliga möten, både planerade och oplanerade.

Vår vision “IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”
Jag  är väldigt stolt över vår vision och jag är ännu mer stolt för att vi hela tiden tar steg för att närma oss vår vision. Vi har i våra kundundersökningar under 2020 för första gången någonsin nått fantastiska 100% nöjda kunder vilket är ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll.

Vi har också genomfört en eNPS undersökning bland våra medarbetare och nådde det fantastiska värdet 84 med en svarsfrekvens på 90% vilket är bland de allra bästa i Sverige (och kanske i världen).

Advitums medarbetare är vår viktigaste resurs och är grunden för att kunna erbjuda dig som kund de innovativa och ändamålsenliga lösningar vi gör.

Jag är väldigt stolt över hur nöjda medarbetare vi har och vilken samlad kapacitet vi på Advitum besitter, jag kan med gott samvete påstå att det är väldigt få projekt inom IT-infrastruktur som vi inte kan ro i hamn.

Kundcase
Stort tack till alla kunder, stora som små, och alla roliga och utvecklande projekt vi utfört tillsammans under 2020.

Under året har naturligtvis mycket fokus legat på att möjliggöra distansarbete och där har våra konsulter stöttat våra kunder både tekniskt och strategiskt.

Fokus för detta arbete har ofta främst varit på Ciscos, Microsofts och Citrix olika lösningar och här upplever vi att vi tillsammans med våra kunder verkligen gjort skillnad för våra kunders möjlighet att anpassa sig till pandemins utmaningar.

Advitum Live
En annan spännande händelse var premiären för vår satsning Advitum Live där vi delar med oss av vår kunskap och vår erfarenhet inom aktuella ämnen inom IT-infrastruktur via korta informativa webbsändningar.

Under året genomförde vi 10 Advitum Live och vi ser fram emot ett 2021 med åtminstone lika många tillfällen.

Advitum Health Competition
I vanlig ordning genomförde vi en intern friskvårdutmaning, detta år med 5 delmoment där vi lagvis sprang, gick, spelade osv och slutligen kunde en formell vinnare utses (naturligtvis är ju alla vinnare när det gäller friskvård)

Hållbarhet
En av Advitums allra viktigaste värderingar som varit med från starten av bolaget är att ”vi ska dela med oss”. Hållbarhet handlar mycket om att dela med sig och under 2020 har arbetat med att göra Advitum till ett ännu mer hållbart företag intensifierats genom att alla i hela företaget varit delaktiga i att ta fram en uppdaterad hållbarhetspolicy.

Advitum 2021
Mycket är naturligtvis osäkert inför 2021

  • När kommer vi att börja mötas ”IRL” igen?
  • Hur kommer ekonomin utvecklas?
  • Vilka effekter får pandemin på olika arbetssätt?

Advitums löfte till partners, kunder och medarbetare är att Advitum kommer att fortsätta leverera på vår vision och våra värdeord ansvar, engagemang och kundfokus.

Mina viktigaste fokusområden som VD inför 2021 är

  • Fortsatt mycket nöjda och engagerade medarbetare
  • Att vi ska fortsätta dela med oss i alla olika sammanhang
  • Lönsam tillväxt för Advitum

Gott Nytt år önskar vi och ser fram emot ett roligt och inspirerande 2021!

Markus Persson
VD Advitum

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.