Välkommen David Landén!

Publicerad 13 mars 2023 i Nyheter

För ett tag sedan tog vi emot ännu en ny medarbetare i teamet!

David kommer med sina erfarenheter kring Azure och andra Microsoft produkter att vara ett välkommet tillskott.

Vi passade som vanligt på att ställa några frågor till David efter hans första vecka på Advitum.


Varmt välkommen till oss! Kan du berätta lite om dig själv:


Hej, David Landén 35 år med fru och två barn. Bor på Teleborg i Växjö. Har de senaste åren arbetat med IT för små och medelstora företag.

På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner. På sommaren gillar jag och familjen att vara i sommarstugan på Öland och njuta av sol och bad samt bara koppla av.

Vad var det som gjorde att du fastnade för Advitum?

Det var lagandan och gemenskapen som finns här som lockade mig. Sen är det den enorma kompetensen som finns hos medarbetarna samt alla utmaningar man ställs inför.

Från första början som jag klev in på kontoret så kände jag mig välkommen och att man redan var en i gänget. Sen har jag sedan innan många kompisar på Advitum.

Vad blir din roll på Advitum?

Jag kommer ingå i specialistteamet inom Microsofts produkter.

Vad tror du är den största utmaningen framåt för IT-avdelningarna?

Det är att hänga med i Microsofts utvecklingstakt som har tagit fart, det händer nya saker varje vecka det är svårt att hänga med om man inte jobbar med det hela tiden. Här hoppas jag att vi på Advitum kan hjälpa kunderna i deras utveckling.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.