Välkommen Anton!

Publicerad 29 april 2022 i Nyheter

Vi kan nu meddela att Anton Alm har tagit plats hos Advitum Växjö. Anton tillsammans med Joakim, Jörg och Robert hittar ni nu på Videum.

Varmt välkommen till oss! Kan du berätta lite om dig själv:

Absolut! Bosatt i Växjö med sambo, jobbat med IT i stort sett hela mitt arbetsliv. Stort intresse för säkerhet och infrastruktur generellt. På fritiden tränar jag gärna eller är ute i skog och mark.  

Vad var det som gjorde att du fastnade för Advitum?

Spetskompetensen som finns i bolaget men även den höga nöjdheten som finns, både hos kunder och medarbetare. Jag sökte mig till Advitum för att ta mig an nya utmaningar och utvecklas i min roll, genom att hjälpa kunderna på bästa sätt.

Vad blir din roll på Advitum?

Jag kommer främst att ingå i lösningsområdet Cybersecurity där det blir mycket produkter från bland annat Fortinet. Men det kommer även bli en hel del arbete kring hantering och säkerhet i Azure som jag har ett stort intresse utav.

Vi är väldigt glada för att vi kunnat knyta Anton till teamet, hans drivkraft kommer väl till pass är vi nu accelererar ytterligare både geografiskt i Kronoberg som inom Cybersäkerhetsområdet.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.