Ulf Lundh börjar hos oss!

Publicerad 3 januari 2023 i Nyheter

Vi kan nu glädjas åt att Ulf Lundh har officiellt börjat sin anställning hos oss på Advitum!

Ulf har mycket erfarenhet i bagaget och vi ser att han redan börjat göra nytta hos våra kunder med sitt stora kunnande kring licensoptimering i M365 samt inom Intune. Vi ställde i vanlig ordning lite frågor till Ulf.

Varmt välkommen till oss! Kan du berätta lite om dig själv:

Hej, Ulf Lundh 44 år ung med fru, två tjejer i tonåren och en liten mittelspitz som heter Bamse. Bor i ett hus i utkanten av Vimmerby. Har de senaste 14 åren arbetat på en kommunal IT-enhet. Innan dess konsultat inom IT både uppe i Skellefteå men även ”nere” i Stockholm.

På fritiden tar jag gärna ett löppass, umgås med familj och vänner samt långpromenader med hunden.

Sommartid åker vi till sommarstugan i Mellerud, en sjöbod med egen brygga. Där umgås jag med familj och vänner, fiskar och åker båt. Är för övrigt född och uppväxt i Vargön, en liten förort till Vänersborg.

Vad var det som gjorde att du fastnade för Advitum?

Framförallt var det nog utmaningen och den otroligt höga kompetensen som finns här som lockade. Sen är det ju så att Advitum har något speciellt, en lagkänsla som är svårt att sätta fingret på. Som nyanställd känner man sig otroligt inkluderad och välkommen omgående. Jag har också sedan många år tillbaka haft kontakt med ett flertal på Advitum i olika sammanhang och alltid fått ett gott intryck av gänget här.

Vad blir din roll på Advitum?

Min roll kommer vara att hjälpa kunder att nyttja de lösningar och licenser de kanske redan betalar för, men inte känner till. Microsofts M365-licenser innehåller en uppsjö av tjänster för att hantera och säkra både användare och deras enheter. Jag tror och hoppas att min tidigare erfarenhet inom dessa områden kommer våra kunder väl till pass.

Nytt år, vad tror du blir den största utmaningen för IT-avdelningarna under 2023?

Utmaningen som jag ser är att många står fortfarande i omställningen mellan att drifta allt lokalt , och därmed ha full kontroll på förändringar som kommer och att köpa tjänster där leverantören är den som sätter agendan och deadlines. Detta kommer bli allt vanligare i takt med att företag lyfter ut tjänster externt. Förstår man, förbereder man sig och kan hantera dessa utmaningar har man dock otroligt mycket att vinna på hybridlösningar.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.