Pressmeddelande-Nybro kommun och Advitum i nytt samarbete 

Publicerad 5 april 2024 i Blogginlägg, Nyheter

Advitum AB har efter en upphandling vunnit ett avtal med Nybro kommun i konkurrens med flera andra starka aktörer för att stötta kommunen kring IT-Säkerhet och 365 Cloud i upp till 2 år. Advitum kommer att leverera expertkonsulter samt utbildning till Nybro kommun inom olika delar kopplat till detta. Vi på Advitum vill passa på att tacka Nybro kommun för förtroendet! 

-Historiskt har vi på Advitum stöttat Nybro kommun med tjänster inom IT-infrastruktur men nu tar vi samarbetet ett steg längre och blir strategisk partner kring IT-säkerhet och 365 Cloud, vilket vi är väldigt stolta över, säger Markus Persson, kundansvarig och VD på Cybersäkerhetsföretaget Advitum. 

Nybro kommuns IT-avdelning har hög kompetens och erfarenhet inom IT infrastruktur, men den ökande hotbilden från externa aktörer samt EU- kraven kopplat till nya regelverk inom Cybersäkerhet gör att kommunen i vissa fall behöver extern stöttning i form av expertkompetens samt kompetensöverföring, vilket Advitum kommer att hjälpa till med inom ramen för avtalet. .

 För mer information kontakta: 
Markus Persson, kundansvarig och VD, mobil 070-250 08 17, markus.persson@advitum.se 

Om Advitum

Advitums vision är att ”vi ska ha IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Advitum är ett IT-företag med stort fokus på att hjälpa företag och organisationer att öka sin Cybersäkerhet genom att leverera expertkompetens, tjänster och lösningar inom olika områden såsom IT-infrastruktur, digitalisering, digital arbetsplats, AI osv. 
 
Fakta om Advitum 
Startår: 2010 
Antal anställda: 30 
Kompetens: Spetskompetens inom IT-säkerhet och IT-infrastruktur 

Kontaktperson

Markus Persson

 Epost: markus.persson@advitum.se

Telefon: 070-250 08 17 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.