Pressmeddelande – 2016-11-28

Publicerad 28 november 2016 i Nyheter

Advitum får stororder och expanderar vidare

I samband med en kraftigt ökad orderingång samt en större order från SKB (Svensk Kärnbränslehantering) tar Advitum nästa steg och förstärker med ytterligare två medarbetare, detta trots att bolaget hittills under 2016 redan ökat personalstyrkan med 50%.

Kraven på snabb support ökar ständigt och är ofta den avgörande faktorn när det uppstår kritiska lägen i moderna, ofta komplexa IT-system, och då är det oerhört viktigt att kunna erbjuda flexibel och kompetent stöd.

Med ytterligare 2 erfarna medarbetare inom IT-infrastruktur förstärker Advitum sin position som bolaget med ledande spetskompetens inom IT-infrastruktur.

Det känns oerhört positivt…

Den starka tillväxten för Advitum fortsätter och Nybro-företaget ser positivt på framtiden.

”2016 har varit ett fantastiskt år för oss på Advitum och vi har haft förmånen att kunna anställa kompetent och erfaren personal vilket har lett till ökat samarbete med både nya och gamla kunder, vi ökar hela tiden vår marknadsandel. Faktum är att vi redan startat en ny rekryteringsprocess för att möta efterfrågan 2017” säger VD Markus Persson

Kontaktperson: Markus Persson, VD | Epost: markus.persson@advitum.se | Telefon: 070-250 0817 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.