Pressmeddelande – 2013-11-13

Publicerad 13 november 2013 i Nyheter

Nybroföretag expanderar med unikt helhetsgrepp

När andra varslar nyanställer Advitum i Nybro! IT-specialisten Advitum breddar kompetensen inom IT-säkerhet och kommunikation genom att förvärva konsultbolaget Miwicon AB. Det innebär att Advitum kan erbjuda lokala, regionala och nationella kunder ännu mer kompletta och effektiva lösningar inom IT-infrastruktur.

Breddad kompetens för nationella krafttag
Advitum startade i Nybro 2010 och drivs idag av tre operativa delägare som alla är specialister inom IT. Tillsammans kompletterar gruppens kompetenser varandra på ett sådant sätt att stora nationella aktörer vänder sig till Nybro för konsultation. Med målet att vidga vyerna ännu mer och bredda kundbasen ytterligare, kompletterar trion personalgruppen fr om 1/11 2013 med spetskompetensen Johnny Wihl.

– Våra kunder förväntar sig 100% resultat och en smidig arbetsgång, förklarar VD Markus Persson. Och det ger vi dem! Advitum är inte som andra, för vi vill alltid lite mer. Vi vågar tänkta nytt och vi strävar efter att ge våra kunder marknadens bästa service, avslutar Markus.

Advitum tror på ännu fler nyanställningar
Trots att konjunkturen är osäker och många IT-företag idag går en osäker period till mötes, har Advitum valt att satsa.
-En bred kompetensbas är grunden, säger Markus, och på den basen ökar vi våra marknadsandelar genom ett stort personligt engagemang och ett tydligt kundfokus. Med Johnny i gruppen kan vi göra bra ännu bättre, och framöver planerar vi ytterligare rekryteringar.

Kontaktperson: Markus Persson, VD | Epost: markus.persson@advitum.se | Telefon: 070-250 0817 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.