Pressmeddelande 18-09-15

Publicerad 16 september 2018 i Nyheter

Advitum siktar in sig på Sverige

IT-företaget Advitum startades år 2010 i Nybro och har sedan starten vuxit kraftigt och i samband med det är nästa naturliga steg att expandera genom att öppna nya kontor i Karlskrona och Lund.

Varför expanderar vi geografiskt?

”Advitum har sedan starten 2010 utgått ifrån huvudkontoret i Nybro men kundbasen har successivt ökats geografiskt och bland annat i Blekinge och Skåne finns flera befintliga kunder till Advitum. Med anledning av detta har beslutet tagits att från och med augusti 2018 öppna kontor i Karlskrona och Lund. ”

Markus fortsätter, ”Genom denna geografiska satsning kommer vi närmare befintliga kunder och kan ge dem ännu bättre service och kundvärde samtidigt som vi även ger fler kunder på dessa orter möjlighet att erhålla spetskompetens inom IT-infrastruktur och service i världsklass”.

”Genom denna satsning öppnar vi också upp för att rekrytera kvalificerad personal från ett mycket större upptagningsområde vilket är en väldigt viktig faktor för Advitums fortsatta tillväxt”, avslutar Markus.

Om Advitum

Advitums vision är att ”vi ska ha IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Advitum erbjuder tjänster och produkter inom IT-infrastruktur till företag och organisationer. Vårt stora fokus på kundnöjdhet, affärsnytta och tillgänglighet gör oss till det självklara valet som IT-partner. Vi finns där oavsett när du behöver oss. Våra starkaste värdeord är Kundfokus | Engagemang | Ansvar.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.