Pressmeddelande – 2016-06-15

Publicerad 16 juni 2016 i Nyheter

Kurvan pekar uppåt..
Sedan starten 2010 har kurvan pekat stabilt uppåt och nu tar Nybro-firman ett ordentligt kliv för att förstärka och bredda kompetensen samtidigt som den redan höga servicenivån ska vässas ytterligare.

Kraven på snabb support ökar ständigt och är ofta den avgörande faktorn när det uppstår kritiska lägen i moderna, ofta komplexa IT-system.
Med ytterligare 3 nya specialister inom IT-infrastruktur kommer Advitum att kunna erbjuda ständiga förbättringar som löser problem och underlättar vardagen för kunderna. Seth Lindholm, Markus Lundberg och Peter Eriksson har alla koppling till regionen, med lång erfarenhet inom IT-branschen.

”Det känns oerhört positivt”
Med en utökad personalstyrka befäster Nybro sin position som orten med unik IT-kompetens.

– ”Det känns oerhört positivt att kunna genomföra satsningen som vi nu gör. Vi har letat kompetens under en tid och när vi nu lyckats knyta ytterligare tre riktigt duktiga konsulter till oss har vi möjlighet att erbjuda våra befintliga och nya kunder bredare kompetens och en ännu högre servicenivå”, säger VD Markus Persson

Kontaktperson: Markus Persson, VD | Epost: markus.persson@advitum.se | Telefon: 070-250 0817 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.