Pressmeddelande – 2015-11-09

Publicerad 15 november 2015 i Nyheter

IT-bolaget Advitum firar fem framgångsrika år och landshövding Stefan Carlsson inviger bolagets nya lokaler på Kraftvägen 2 i Nybro!
Tisdagen den 17 nov kl 14 öppnar Advitum dörren till de nya lokalerna på Kraftvägen 2 i Nybro. Kunder, samarbetspartners, kollegor och personal möts från kl 14.00 för att ta del föreläsningar, de senaste trenderna och praktiska demonstrationer. Allt för att underlätta IT-infrastrukturen i vardagen för de som vill skaffa nya IT-system och/eller förädla befintliga, utveckla nya innovativa lösningar eller förstärka medarbetarnas kompetens..

Nybro på kartan
Advitums professionella tjänster efterfrågas lokalt, regionalt och nationellt och med stor framgång har Advitum satt Nybro kommun på den nationella IT-kartan inom både privat och offentlig sektor. På ett ödmjukt sätt vill vi sticka ut hakan och säga att Advitum är lite mer. Produkter, tjänster, service och utbildning inom IT-infrastruktur är basen i vår verksamhet. 365 dagar om året, 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet finns vi till hands för de som behöver oss allra mest. För oss är IT och digital infrastruktur mer än hårdvara och mjukvara, det är livsnerven i vår vardag. Med hög ambitionsnivå, stort personligt engagemang och en professionell syn på IT, infrastruktur och omvärlden bidrar vi till att både kunskap och människor växer. För oss är IT både hjärta och hjärna.

När? Tisdag 17 nov kl 14.00

Vad händer?
Kl. 1400 dörrarna öppnas för eftermiddagens aktiviteter(se fem.advitum.se)
Kl 16.00 Stefan Carlsson, Landshövding Kalmar Län, invigningstalar

Var? Kraftvägen 2 i Nybro

Kontaktperson: Markus Persson, VD | Epost: markus.persson@advitum.se | Telefon: 070-250 0817 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.