Ny medarbetare Robert Kitanovski

Publicerad 1 september 2021 i Nyheter

Vi kan nu välkomna Robert Kitanovski till Advitum!
Robert tar plats i teamet som kundansvarig, han kommer framför allt att jobba i nära samarbete med Markus Persson ute hos våra kunder.
Robert har mångårig erfarenhet av IT-branschen och vi passade på att ställa några snabba frågor till honom:

Kul att ha dig här Robert, kan du berätta lite om dig själv?
Tack! Verkligen jättekul att vara här!
Jag är född och uppvuxen i Växjö där jag bor med fru och två barn. Mina intressen är fiske, musik och framför allt sport. Bägge mina söner är aktiva inom idrotten. Mycket fritid ägnas därför åt att vara i olika sport- och ishallar då jag gillar att följa sönernas framgångar.  

Vad var det som gjorde att du ville arbeta hos Advitum?
Jag kände till Advitum sedan tidigare och hade bara hört bra saker om företaget. Man har en väldigt hög nivå på medarbetarnas sakkunskap inom IT-infrastruktur samtidigt som man hjälper sina kunder med den digitala resan genom att erbjuda IT-tjänster som skapar värde.
Eftersom jag i min yrkeskarriär främst använt IT som ett verktyg i mitt arbete att hjälpa kunder i deras digitaliseringsprocesser kändes det helt rätt att söka sig hit.

Vad tror du att du kan tillföra Advitum?
Hög kvalité och god service gentemot kunder är något som jag själv alltid använt som ledord i mitt arbete och det går därför väldigt bra ihop med Advitums vision om att ha branshens mest nöjda kunder. Jag hoppas att jag med min erfarenhet och drivkraft bidra till att Advitum att bibehåller tätpositionen och förhoppningsvis även ta ytterligare kliv framåt.  

Varmt välkommen till Advitum Robert!

Passa på att boka in ett möte med Robert för att höra mer om våra tjänster och erbjudanden!

robert.kitanovski@advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.