Nytt Ansikte – Markus Lundberg

Publicerad 5 september 2016 i Nyheter

advitum-personal07b1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Jag är en glad och utåtriktad, ut-migrerad Ölänning som nu vänder hemåt efter nästan 10 år i Skåne. Har skaffat hus tillsammans med sambon bara ett stenkast ifrån Advitums lokaler.
2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Jag hoppas att jag blir utmanad med spännande projekt hos Advitums kunder. Jag gillar när det är mycket att göra! Jag kommer att ingå i gruppen av konsulter och har Citrix och mobila arbetssätt som fokusområde.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Jag blev inspirerad av det stora kundfokuset som finns hos Advitum, det är viktigt för mig att kunna jobba mot kundernas behov och önskemål, och kunna rekommendera de lösningar som gynnar kundens verksamhet bäst.

Detta anser jag ger ett stort mervärde när man väljer leverantör. Att anlita någon som förstår verksamheten och jobbar efter en långsiktig relation, vinner alla på i längden.

Sen är det ett fantastiskt gäng, lätta att ha att göra med och med mycket hög kompetens utan att göra det krångligt. – Det var inte så svårt att välja egentligen.

4.Sista frågan, hur känns det att bli Markus nummer tre på Advitum?

haha, jag är ganska van faktiskt, det har alltid varit ett återkommande fenomen hos mina tidigare arbetsgivare. Men det är ju klart, oavsett vad det gäller så kan man ju alltid ringa ”Markus på Advitum”.

”Markus kommer med sin långa erfarenhet kring mobillitet och virtualiseringslösningar att vara en stor tillgång för Advitum och våra kunder. Markus har också erfarenhet som certifierad utbildare inom Citrix olika produkter. Markus specialistområden är Citrix XenApp/XenDesktop, Citrix XenMobile och MobileIron.”

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.