Ny medarbetare – Marcus Ekström

Publicerad 23 januari 2017 i Nyheter
Marcus Ekström, Advitum

Marcus Ekström, Advitum

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Social och glad kille som tycker om att ställas inför utmaningar. Är lyhörd och sätter kunden i fokus. Blir snart Kalmarbo med min sambo och två små hundar. På fritiden spelar jag bandy i BK Bore och började även med golf för två år sedan.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Jag kommer att hjälpa till med både nya och pågående uppdrag och arbeta i teamet med konsulter. Jag har sedan tidigare stor erfarenhet att arbeta i en större driftorganisation vilket jag hoppas och tror kommer passa väl in i arbetet med Advitums kunder.

Jag har en förhållandevis bred erfarenhet och har arbetat med Citrix, SCCM, lagring, virtualisering, Google for Education mm.

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Advitum erbjuder en personlig utveckling och ett arbetssätt som tilltalar mig. Har samarbetat med Advitum i olika projekt och vet vad de går för.

4.Sista frågan, hur känns det att bli Marcus nummer 4 på Advitum?

Ja det är lite roligt faktiskt. Men jag tror inte att det ska bli några problem. Vi får fira lite extra när det är namnsdag.

”Marcus kommer med sin breda erfarenhet från en större driftsorganisation att tillföra Advitums kunder och medarbetare ett stort stöd kring flera olika områden såsom Citrix, SCCM och Windows Server mm. Utöver dessa områden kommer Marcus också att fokusera på Microsoft Azure och tillhörande tjänster.

Marcus påbörjar sin anställning hos Advitum 15 februari.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.