Nytt medarbetare Jörg Wisemann

Publicerad 26 januari 2022 i Nyheter

Vi kan nu välkomna Jörg Wisemann till Advitum!

Jörg började hos oss i veckan och vi passade på att ställa några frågor.

Varmt välkommen till oss! Kan du berätta lite om dig själv:

– Javisst! Bor utanför Alvesta tillsammans med frun och har 3 barn. Har jobbat med IT väldigt länge, jag tror att jag är inne på det 36:e året i branschen. Har ett stort IT-intresse även privat och det är fortfarande utvecklande! Förutom IT-intresset så lägger jag mycket arbete på huset och snickrar en del.

Vad var det som gjorde att du fastnade för Advitum?

– Det är ett glatt gäng som jag har stort förtroende för. De har alltid uppfattas som professionella och kunniga. Sen finns det en spännande tillväxt framåt!

Vad blir din roll på Advitum?

– Jag kommer att arbeta i konsultorganisationen, jag har jobbat med det mesta inom både Microsoft 365 och Azure, AD och mycket mera. Jag gillar problemlösning och att arbeta verksamhetsutvecklande med IT, Här hoppas jag att våra kunder kan dra nytta av min erfarenhet.

Vi är jätteglada att Jörg börjar hos oss och vi hoppas att han skall trivas! Jörg kommer att utgå från vårt nya Växjökontor. Jörg har även tidigare jobbat mycket med att bygga upp och optimera drift och supportflöden, och vi kommer att använda hans kunskap för att förfina vårt servicedeskkoncept ytterligare. Jörg blir lösningsområdesansvarig för vår service och support.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.