Ny medarbetare Johanna Axelsson

Publicerad 11 januari 2022 i Nyheter

På tal om kickstart på året, nu kan vi välkomna Johanna Axelsson till Advitum!

Intresset för våra service och supporttjänster har ökat kraftigt under det senaste året och vi är nu glada att Johanna börjar hos oss i vår egna servicedeskfunktion.

Johanna kan du inte berätta lite mer om dig? Varför du valde Advitum och hur du ser på din roll i servicedesk?

– Kul att vara igång! Bor och är uppvuxen i Nybro. Har många fritidsintressen i form av både böcker och datorspel såväl som ridning och friluftsliv.

Jag fastnade för Advitum när jag gjorde min praktik där från Åkrahällskolan (Dator & kommunikationsteknik). Då jag fick jobba med såväl serversystem som utvärdering av nya tjänster för Advitum. Jag blev väl omhändertagen som praktikant så det var självklart att komma tillbaka.

Nu kommer jag jobba i servicedesk med ärendehantering, larm och övervakning och se till att våra kunder får bra service. 🙂

Vi är jätteglada att ha Johanna på plats hos oss! Vår servicedesk är inne i en expansiv fas och vi lanserar snart ytterligare erbjudanden där våra kunder kan fortsätta fokusera på sin verksamhet medan vi levererar branschens bästa supportfunktioner hälsar Markus Persson

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.