Ny medarbetare – Harry Håkansson

Publicerad 5 september 2017 i Nyheter

Harry Håkansson

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Jag har mångårig erfarenhet från IT och Mobilbranschen. Har jobbat med eget och andras företagande sedan 2003 och dessförinnan i olika chefsroller på Ericsson i Sverige och internationellt.  Särskilt fokus på digitala affärer och innovativa digitala lösningar.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Som styrelseordförande på Advitum kommer jag att fokusera på att utveckla styrelsearbetet, arbeta med strategier för framtiden och fortsatt genomförande av de expansionsplaner som vi arbetat fram gemensamt. Löpande bollplank till VD kommer också att vara en viktig del av mitt arbete.

3.Varför valde du att samarbeta med Advitum?

I mitt dagliga arbete med bolag i tidig fas eller snabb expansion möter jag en mängd intressanta konstellationer. Då och då dyker det upp ett företag med rätt mix av kompetens och ambition. Efter att ha jobbat med Advitum under en tid, lärt känna människorna bakom och deras värderingar, blev det naturligt att fördjupa samarbetet ytterligare.

”Advitum har under 2016 och 2017 genomgått en omfattande tillväxt som naturligtvis för med sig ett antal utmaningar. För att säkerställa att vi strategiskt fokuserar på rätt saker ser vi att en extern styrelseordförande är en naturlig utveckling. Vår övertygelse är att denna satsning kommer att leda till att vi kommer några steg närmare vår vision, ”att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Harry är Advitums styrelseordförande sedan Maj 2017.

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.