Ny medarbetare – Emil Resare

Publicerad 18 augusti 2021 i Nyheter

Vi kan nu välkomna Emil Resare till Advitum!
Emil tar plats i teamet Dataanalys & BI och kommer jobba med uppdrag som rör Microsoft Power Platform.
Emil har många års erfarenhet som tekniker och konsult inom IT-infrastruktur men kommer hos Advitum att specialisera sig på Microsofts lösningar för dataanalys och automatisering av rapportflöden.
Vi passade på att ställa några snabba frågor till honom.

Emil, kul att ha dig här, kan du berätta lite om dig själv?
Jag flyttade nyligen från Örebro till Öland med min sambo och två barn. På fritiden blir det mycket fixande med huset, spelande och såklart umgås med familjen. På Advitum kommer jag jobba till en början med Power BI, men kommer i framtiden jobba med hela Power Platform. Kommer även stötta kollegorna med bl.a Microsoft 365.

Vad var det som gjorde att du ville arbeta hos Advitum?
Jag har jobbat med länge som generalist och känner att jag är redo att fokusera inom ett specifikt område. Då Advitum har specialister inom många områden så kände jag att det är en perfekt arbetsplats för mig att utvecklas på.

Vad har du för tankar om Advitums vision om att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare?
Advitums vision passar perfekt med min egen vision om hur en arbetsplats skall vara. Mår medarbetarna bra så kommer kunderna också må bra. Det leder till att kunderna blir nöjda och långvariga.

Varmt välkommen till Advitum Emil!

Du kan läsa mera om vårt lösningsområde Dataanalys & BI här

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.