Ny medarbetare – Anders Nyborg

Publicerad 5 december 2016 i Nyheter

Anders Nyborg, Advitum

1.Beskriv dig själv med några meningar? 

Alltid svårt att beskriva sig själv men som jag känner mig är jag en öppen, lättsam, rak, informell person med glimten i ögat som gärna bjuder på mig själv. Tror att med engagemang, sunt förnuft och positivt tänkande kommer man långt här i livet. Brinner otroligt mycket för ”service” och med allt vad kundvård och kundrelationer innebär. För mig har alltid information, kommunikation, ödmjukhet och respekt för tider, med kunden i centrum, varit viktiga faktorer för framgång. Ordning o reda är andra områden som är viktiga i mitt liv.

Privat är jag husägare med fru och tre vuxna barn. Är en aktiv person och är gärna utomhus på lediga stunder när vädret tillåter. Ett motionspass i löparspåret, dona lite i trädgården eller varför inte en tur till det vackra Öland. Brinner vidare för fotboll där KFF är laget i mitt hjärta.

2.Vad blir dina arbetsuppgifter hos Advitum?

Mitt huvudsakliga ansvar är att Advitum ska ha så nöjda kunder som möjligt, detta innebär att mina arbetsområden kommer att vara planering och uppföljning av konsultuppdrag, stödja och avlasta konsulter, kontaktyta mot kunder med kundrelationer och kundvård, utveckla, förenkla, förbättra rutiner och processer, innesälj och upphandlingar. Man kan sammanfatta det lite som spindeln i nätet (backoffice-funktion). Sist men inte minst avlasta Markus (VD).

3.Varför valde du att börja arbeta hos Advitum?

Har en lång arbetslivserfarenhet inom IT-branschen med företag som Owell och MRS Data där ovanstående arbetsuppgifter var en stor del av arbetsdagen.
Så, när tillfället dök upp att återigen få jobba med det som jag brinner för (kundvård) och inte minst tillsammans med tidigare kollegor som man känner väl och trivts fantastiskt bra med, var inte valet svårt.
Ska bli riktigt spännande att få vara delaktig i den fortsatta utvecklingen av Advitum.

”Anders kommer att ha ansvar för att vår kundservice håller absolut högsta klass inom alla områden. Detta innebär bland annat att han kommer att arbeta med utveckling av våra processer kring kundvård, rapportering, hur vi driver projekt och ärenden osv, allt för att uppnå en ännu högre kundnöjdhet.

Anders har 30 års erfarenhet från IT-branchen och har huvuddelen av den tiden arbetat i en roll liknande den som han kommer att ha på Advitum.

Anders påbörjar sin anställning hos Advitum 2 januari

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.