Ny medarbetare

Publicerad 12 april 2024 i Nyheter

Då var det dags att presentera en ny medarbetare hos Advitum.  

Sedan några veckor är Mia Lundholm på plats hos oss. Mia kommer in i en för oss helt ny roll som operativt ansvarig. Vi gjorde som vanligt och kollade läget hur hennes första veckor har varit.  
 

Vad var det som gjorde att du ”fastnade” för Advitum?  

I första hand fastnade jag för annonsen där jag spontant kände att ”det här är ju mitt jobb”! Jag kikade sedan på Advitums hemsida där hemsidan bekräftade min känsla i annonsen. Klart jag vill vara med och bidra till IT-branschens mest nöjda medarbetare och kunder. Ett telefonsamtal senare med Markus Persson så var jag övertygad om att här vill jag jobba!   

Vilken roll kommer du ha hos Advitum? 

Rollen som operativt ansvarig är ny och en del av tjusningen med det är att jag kan vara med och påverka utformningen av den. Alla delar är inte spikade men i första hand är det fokus på personal och att de har det de behöver för att kunna leverera hos våra kunder så att de är 100% nöjda. Sen hoppas jag kunna bidra till att bolaget växer hållbart med fler nya nöjda kunder.    

Hur har första tiden hos oss varit? 

Veckorna har framförallt gått snabbt. Jag har blivit otroligt väl mottagen av alla, Advitum-andan finns både i väggarna och hos medarbetarna, man har tålamod med alla mina frågor och lotsar mig gärna när det behövs. 

  Vad ser du fram emot mest i ditt nya jobb?  

Närmast ser jag fram mot vår Cybersecurity day den 18 april. Det ska bli intressant att lyssna på våra medverkande partners men framförallt ska det bli kul att träffa befintliga och potentiella nya kunder! Vidare ser jag fram mot vårt egna NIS-compliance arbete som är både spännande och angeläget. Jag ser också fram mot utveckling av Servicedesk-funktionen tillsammans med servicedeskgänget.  

Vi är väldigt glada att Mia valde oss och vi ser fram emot detta nästa steg i Advitums utvecklingsresa! Mia har en gedigen erfarenhet av ledarskap inom IT och bidrar med massor av insikter och nya idéer.

Varmt välkommen! 

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.