Ny medarbetare Joakim Backman

Publicerad 31 januari 2022 i Nyheter

Vi kan nu glädjande presentera en ny bekantskap i Joakim Backman och hälsa honom välkommen till Advitum!

Vi har i vanlig ordning ställt några frågor till Joakim.

Varmt välkommen till oss! Kan du berätta lite om dig själv:

Tack, kul att äntligen få komma igång. Jag bor i växjö tillsammans med familjen. Är gärna ute i naturen dels med hunden och resten av familjen. Har även ett stort intresse för mat och dryck. Engangerad i flera frivilligorganisationer såsom MissingPeople och Frivilliga automobilkåren och är utbildad bandvagnsförare för krissituationer.

Vad var det som gjorde att du fastnade för Advitum?

Jag gillade framförallt företaget och dess värderingar kring de mjuka värdena, att hög medarbetarnöjdhet ger hög kundnöjdhet. Sen ser jag stora möjligheter att ta del av den kompetensen som finns och på så vis utvecklas ännu mer i min roll.

Vad blir din roll på Advitum?

Jag har arbetat med databaser väldigt länge och det är framförallt där min kompetens ligger. sedan har jag en utvecklarbakgrund och gillar att arbeta med scripting och inte minst Powershell. Jag blir en resurs i konsultteamet och hoppas kunna hjälpa till med allt från optimering av databaser till att automatisera flöden för att underlätta för den dagliga driften hos vår kunder.

Hos Advitum är vi jätteglada att vi kan knyta Joakim till teamet. Vi ser fram emot att kunna ta del av hans kunskap kring databasoptimering. Många kunder tycker dessa frågor är komplicerade och man upplever stor osäkerhet kring hantering av databaser i allmänhet, Joakims långa erfarenhet kommer väl till pass och vi uppmanar alla som har utmaningar kring databaser att höra av er till Joakim!

Joakim Backman
Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.