Ny medarbetare Andreas Larsson

Publicerad 20 oktober 2023 i Nyheter

Då har det blivit dags att lära känna en av våra nya medarbetare lite bättre. Andreas Larsson välkomnades till Advitum i somras och tillhör vårt Kristianstadskontor!

Andreas har lång erfarenhet av deployment och verktyg för klienthantering och ingår nu i teamet av specialister som hjälper våra kunder med exempelvis Intune och SCCM.

I vanlig ordning så passade vi på att ställa några frågor till Andreas om hans första tid på Advitum.

Vad anser du är det som skiljer Advitum från konkurrenterna?

De är drivande i sitt arbete mot kunderna och har dagliga rapporter på vad man gjort hos kunden. Det blir väldigt tydligt för kunderna var ett ärende har för status.

Vad ser du för utvecklingsmöjligheter på Advitum?

Jag ser stora möjligheter att utveckla mina kunskaper inom Intune och klienthantering. Både genom arbete med olika kunder och certifiering. Sen finns väldigt mycket kunskap hos mina kollegor som jag får möjlighet att ta del av.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

Som det ser ut nu så gör jag ett arbete hos en kund med deras Microsoft secure score. Där vi arbetar med att öka säkerheten och minska attackytan. Har även hunnit med att slutföra ett delprojekt med att införa bitlocker hos en kund.

Vad är det bästa med att jobba på Advitum?

De är ett mindre företag som bryr sig mycket om sina anställda. Har kontinuerlig uppföljning på hur man mår och jobbar mycket med att skapa trivsel.

Varmt välkommen till oss Andreas!

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.