Microsoft Always On VPN på 5 dagar

Publicerad 27 mars 2020 i Blogginlägg

Under våren 2020 får vi på Advitum många frågor kring möjligheter att arbeta hemifrån under olika omständigheter. Många organisationer har lösningar på plats men är osäkra på om prestandan räcker medan andra har lösningar som inte stödjer alla olika användarbehov.

När man utvärderar eventuella kompletteringar av sina lösningar är ofta följande parametrar mycket viktiga

  • Kostnader
  • Implementationstid
  • Säkerhet

Vi på Advitum rekommenderar alla som har behov av att utöka möjligheten att arbeta hemifrån att utvärdera Microsoft Always On VPN.

Kostnad
Kostnaden för att implementera Always On VPN är ofta begränsad till eventuella konsultinsatser samt en eller två servrar On-premise. Övrigt ingår i Microsofts olika operativsystem.

Implementationstid
Advitum erbjuder fastpris på implementationen och kan ofta vara fullt driftsatt inom 5 arbetsdagar från att arbetet påbörjas.

Säkerhet
I Microsoft Always On VPN finns flexibillitet att använda en stor mängd olika säkerhetsfunktioner såsom

  • Azure AD Conditional Access
  • Olika MFA lösningar
  • Smarta kort inloggning (exempelvis Siths)

Vill du läsa mer om hur vi hjälpte Karlshamns kommun. läs mer på följande länk https://www.advitum.se/kundcase/karlshamns-kommun-always-on-vpn/

Här kan du läsa mer kring hur Always On VPN fungerar Inspelat Advitum Live 2020-12-18: Advitums erfarenheter av Microsoft Always On VPN – Advitum

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.