Bitus AB – Veeam backup

Behovet

Bitus AB är en koncern inom skogsindustrin som producerar och säljer sågade och vidareförädlade trävaror. Koncernens IT-miljö är komplex och kravet på tillgänglighet och säkerhet är hög.

Lösningen

Med Bitus krav som input valdes en dataskyddslösning från Veeam som innebär att all hantering kan skötas från ett verktyg men med hjälp av flera olika metoder, baserat på det aktuella kravet.

  • Backup av virtuella och fysiska enheter
  • Automatisk verifiering av återläsning
  • Flexibelt val av lagringsyta för backupdata
  • “Cloudready”

“En backuplösning är som en försäkring, den ska bara finnas där utan att märkas, och det är exakt så vi upplever lösningen som vi tillsammans med Advitum och Veeam implementerat”

Jens Nordborg IT Chef Bitus

Resultatet

Med Veeam uppnår Bitus målet att centralisera all backup till en plattform samtidigt som man erhåller en flexibel lösning som kan anpassas i framtiden baserat på förändrade krav såsom exempelvis backup av data i olika moln eller ändrade krav kring vart backupdata får lagras.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.