ABB – hög tillgänglighet med Vmware

Behovet

ABB i Figeholm tillverkar elektriskt isolationsmaterial som ark och laminat samt isolationskomponenter av presspan. Komponenterna säljs till kunderna som sammansatta och förmonterade satser samt kompletta satser packade i monteringsordning. Kraven på IT-miljön i samband med produktionen är höga och tillgängligheten är oerhört viktig.

Lösningen

Tillsammans med Advitum designades en redundant lösning baserad på Vmware vSphere med följande komponenter.

  • NetApp central datalagring
  • Vmware vSphere för servervirtualisering
  • HP switchar för nätverket

“Under hela implementationsprojektet har Advitums konsulter hjälpt oss på ett föredömligt sätt och med den nya virtualiseringsplattformen känner vi oss trygga. Skulle något mot förmodan inträffa vet vi att Advitum alltid ställer upp.”

Stanley Modig IT.ansvarig ABB

Resultatet

Resultatet för IT-avdelningen hos  ABB i Figeholm är en högtillgänglig virtualiseringsplattform med flexibla möjligheter till utbyggnad samtidigt som administration och underhåll är enkel och kostnadseffektiv. För användarna hos ABB innebär lösningen att prestanda och tillgänglighet ökar jämfört med den tidigare lösningen vilket i sin tur leder till tidsbesparingar och färre stillestånd.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.