Blockera angrepp med Citrix ADC

Utvärdera – IP reputations

Har du redan en Citrix ADC “Netscaler”? Då vill vi gärna ge er möjlighet att utvärdera IP reputations. Detta kommer att  höja säkerheten avsevärt för allt som ligger bakom er Citrix ADC.

Har ni idag inte någon Citrix ADC men är nyfiken på vad det kan innebära så kan vi även visa detta.

Vad innebär en utvärdering hos Advitum?

  • Avstämning kring funktion och förväntningar
  • Genomförande
  • Utvärdering av funktion
  • Avsluta eller implementera lösning i produktion

Hur fungerar IP reputations?


Citrix har ingått samarbete med WEBROOT för att ta del av de dynamiska listor som underhålls av WEBROOT. Detta gör att skyddet mot kända “bad IP” samt deras stora nätverk av sensorer kan komma oss som skyddar vår miljö med Citrix ADC till nytta.

När man gör sig till ett svårare byte kommer man undan mycket av problemen dagens automatiserade attacker och scanningar kan ställa till med. Vi har under lång tid hjälpt kunder som varit utsatta för attacker säkra sin miljö, detta är ett av de enklaste och minst invasiva sätten att bättra på sitt skalskydd vi kan erbjuda.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

Mail: markus.persson@advitum.se
Telefon: 070-250 0817

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.