Fildelning - Säker filöverföring för företag - Advitum

Fildelning

Säker Svensk fildelning som tjänst

I säker svensk fildelning finns det som behövs för att dela, samarbeta och säkra filer i ett svenskt moln. Med Advitums samarbetspartner Storegate får ni en administratör som har kontroll över de användare som bjuds in och de tjänster ni väljer att aktivera. Alla får en egen lagringsyta, med eget login, samt en gemensam lagringsyta som alla i teamet kan komma åt. Storegate är oberoende av plattform, finns både som app och webbtjänst.

Skyddad med BankID

Med Storegate kan man enkelt dela filer och mappar som kan nås via BankID-inloggning om man vill öka säkerheten. Ovärderligt för företag som vill säkerställa identiteten påde som skall komma åt informationen.

Enkelt att följa både Cloudact och GDPR

Med Storegate lagras alla filer i svenska datahallar, under svensk lag. Något som ger 100 % skydd mot CLOUD Act och samtidigt gör det enklare för svenska företag att följa GDPR. Alla filer som lagras i Storegates system är krypterade. Vidare lagras alla filer i systemen med förvrängda sökvägar och filnamn. Detta innebär att man aldrig kan spåra vilka filer och hänvisningar som hör ihop med filernas ägare. För alla tjänster och protokoll på Storegate appliceras även kryptering vid överföring. Systemet kommer automatiskt blockera misslyckade inloggningsförsök.

Integritet och säkerhet

Storegates kunddata lagras i en tillförlitlig miljö. Utrustningen ägs av Storegate och datahallarna är belägna i Stockholm, Sverige, co-location med Telia Carrier.Om störningar uppstår i driften larmas jourhavandetekniker automatiskt. Inpassage till datahallarskyddas genom inbrottslarm, slussar och vakthavande befäl. Storegate skannar aldrig information i affärsutvecklingssyfte eller för att sälja reklam.

Vill du veta mer?

Kontakta Markus Persson

markus.persson@advitum.se
070-250 08 17

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.