En del av ett fantastiskt team

Publicerad 2 mars 2021 i Nyheter

”Nu finns chansen att bli en del av ett fantastiskt team!” Ganska klassisk inledning till en jobbannons, men
faktum kvarstår. Det finns möjlighet att bli en del av vårt fantastiska team, mer om det längre ned.

NPS
Advitum når 100% kundnöjdhet.

Under 2020 gav vi möjligheten till våra kunder att efter varje avslutat ärende och veckorapport ge feedback över vad de tyckte om vår insats under ärendet eller under veckan.
Allt genom att klicka på de klassiska röda respektive gröna ”gubbarna” i våra utskick om ärendet. Det smått fantastiska är att under 2020 hade vi enbart ”gröna gubbar”.
Våra kunder är särskilt nöjda med den support och det arbete vi lagt på deras utmaning och uppdrag.

Jaha, vad är då receptet för att bara få ”gröna gubbar”?
Jo det ligger i en annan spaning som vi också genomförde under 2020. Nämligen eNPS, som är ett sätt att visa hur nöjda medarbetarna är med sin arbetsgivare.
Mätningen visar att vi har ett väldigt högt eNPS värde där skalan går från -100 till 100, vi noterade där ett eNPS värde på 84, klart i topp för såväl IT-branschen som alla andra branscher.
Fantastiskt kul tycker vi! Givetvis fortsätter arbetet med att ytterligare utveckla vårt erbjudande till våra kollegor såväl som till våra kunder, det är viktigt att fortsätta vara nyfiken kring nya sätt att se på arbete.

Nöjda medarbetare ger nöjda kunder!

Vi har inte kunnat identifiera en enskild anledning till varför medarbetarnöjdheten hos Advitum är så hög men vi frågade runt om vad de tror är hemligheten i varför man är så nöjd med att jobba på Advitum. Här kommer några svar:

”Trots att vi är ett litet bolag jobbar vi med väldigt stora och avancerade infrastrukturprojekt. Vilket är väldigt kul och utmanande, vi har också ett väldigt högt förtroende hos våra kunder. Jag uppskattar också att man satsar mycket på medarbetaren med olika typer av upptåg och förmåner.”

”Som ny på Advitum men kände snabbt mig som en i gänget. Här behöver man aldrig känna sig ensam, trots avstånd, det finns en kultur av att hjälpas åt och hjälpa varandra att lösa utmaningar för våra kunder.  Vi är också duktiga på att lyfta fram bra prestationer vilket lyfter oss som grupp ”

”Jag tror att anledningen till att man är så nöjd på att jobba här är sammanhållningen mellan oss kollegor samt de korta beslutsvägarna. Att även respektive inkluderas vid olika event/kick-off ökar ger alla en starkare relation.”

Såklart har vi också alla förmåner du kan tänka dig på en bra arbetsplats, friskvårdstimmar flexibel arbetstid, förmånsbil, roliga aktiviteter och allt det där andra. För att toppa det är vi ett fantastiskt härligt gäng som gör allt detta tillsammans!

Så nedan följer vidare instruktioner på hur du blir en del av vårt fantastiska team!

Konsult Microsoft Power platform – Advitum AB

Cloud-specialist – Advitum AB

Frågor om någon av tjänsterna eller om hur det är att arbete hos Advitum?

kontakta:
Markus Lundberg
markus.lundberg@advitum.se
073-1461208

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.