Bloggat – Nerdy by nature

Publicerad 21 maj 2017 i Blogginlägg

Nördigt så det förslår, att åka en hel vecka och indoktrineras av Citrix, just Advitums melodi. Vill man dessutom vara extra nördig börjar man veckan redan på Söndag när konferensen börjar först på Tisdag.

Vi har tagit plats i ett otroligt soligt Orlando där Citrix årliga konvent hålls. Konventet flyttar runt i USA så efter förra året i Las Vegas är det nu tid för Orlando, Florida. Temperaturer uppemot 30 grader och en luftfuktighet som påminner om ett växthus gör att man gärna håller sig inne i den sköna luftkonditionerade delen.

Från Hotellet till Orange County Convention Center är det en drygt 3 km lång promenad. Genom mässhallar och gångbroar vilket gör att vi kommer att få en del motion under veckan.

Men vad gör vi här då?
Jo,vi kommer att bevaka eventet och gå på intressanta föreläsningar och keynotes.
Opening Keynote kommer att köras på Tisdag, innan dess är det ”Learning labs” där vi kommer få möjlighet att laborera med nya produkter och tekniker.

Vi kommer under veckan försöka hinna med att skriva så många blogginlägg som möjligt om intressanta nyheter och vad som kommer från Citrix under året då det brukar tillkännages en hel del nya funktioner, uppköp och strategier.

Vi kommer också att ge er möjligheten att få ta del av alla nyheter under ett 45 minuters webinarie 8 juni, läs mer och anmäl dig HÄR

På återhörande
Markus Lundberg
Peter Eriksson
Seth Lindholm

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.