Bloggat – Advitum delar med sig!

Publicerad 22 november 2017 i Nyheter

Markus Persson, Advitum

En av Advitums starkaste värderingar är att vi ska dela med oss och det innebär bland annat att vi hela tiden ska sträva efter att dela med oss av vår kompetens till befintliga och nya kunder. Som ett led i detta har vi nu gjort det enklare för dig att mer konkret kunna ta del av inom vilka områden vi kan hjälpa dig.

På advitum.se har vi skapat en kompetensdatabas där du kan se vilka hos oss som besitter en viss kompetens och vi hoppas att det ska vara enkelt och smidigt för er att kunna ta del av informationen.

Vår övertygelse är också att du ofta föredrar att kontakta rätt konsult direkt och därför uppmuntrar vi dig att ringa eller skicka e-post direkt till personen som besitter kompetensen som du behöver just för tillfället.

Vill du redan nu se vad vi kan erbjuda dig, klicka HÄR

 

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.