Advitum vinner upphandling-Stöttar Torsås kommun med Cybersäkerhet!

Publicerad 3 april 2024 i Blogginlägg, Nyheter

Advitum AB har efter en upphandling vunnit ett avtal med Torsås kommun i konkurrens med flera andra starka aktörer. Advitum kommer stötta Torsås kommun kring Cybersäkerhet i upp till 4 år. Vi kommer att leverera expertkonsulter inom olika delar kopplat till Cybersäkerhet.  
Vi vill så klart passa på att tacka Torsås kommun för förtroendet!

Vi är väldigt glada och stolta att kunna vara med och bidra till att Torsås kommun kan öka sin motståndskraft mot Cyberkriminalitet ytterligare tillsammans med oss på Advitum, säger Markus Persson, kundansvarig och VD på Cybersäkerhetsföretaget Advitum.

Torsås Kommun har under flera år arbetat strukturerat med sin Cybersäkerhet men kopplat till den ökade hotbilden samt den kommande Cybersäkerhetslagen ser kommunen att externt stöd behövs inom vissa delar i sin IT-miljö där Advitums experter kan stötta på ett effektivt sätt!.

 
För mer information kontakta: 
Markus Persson, kundansvarig och VD, mobil 070-250 08 17, markus.persson@advitum.se   

Om Advitum

Advitums vision är att ”vi ska ha IT-branschens mest nöjda kunder och medarbetare”

Advitum är ett IT-företag som arbetar med att att hjälpa företag och organisationer att öka sin Cybersäkerhet genom att leverera expertkompetens, tjänster och lösningar inom olika områden såsom IT-infrastruktur, digitalisering, digital arbetsplats, AI osv. Vårt stora fokus på kundnöjdhet, affärsnytta och tillgänglighet gör oss till det självklara valet som IT-partner.

Kontaktperson

Markus Persson

 Epost: markus.persson@advitum.se

Telefon: 070-250 08 17 | www.advitum.se

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.