Advitum tuffar till sig!

Publicerad 1 maj 2018 i Nyheter

Nöjda vikingar!

En av Advitums värderingar är att ”Vi ska må bra”, vilket ligger till grund för vår relativt omfattande satsning på friskvård där vi två gånger om året har en intern utmaning uppbyggd i någon form av tävling som ska stimulera till motion och rörelse, inte bara genom traditionell träning utan också rörelse i vardagen.

Utöver denna satsning med två friskvårdstimmar per vecka sponsrar vi också olika event såsom exempelvis Florhultsloppet samt det som detta inlägg handlar om, Tough Viking.

Vår egen Pelle Sjögren tillsammans med två kollegor från TietoEnator genomförde nyligen Tough Viking i Göteborg.

Tough Viking är det största, första och mest utmanande hinderbaneloppet i Norden. Hindren är konstruerade i samarbete med det svenska elitförbandet Kustjägarna. Tough Viking tog hinderbanelöpning till Skandinavien och har sedan dess lett utvecklingen. Det går att tävla i lag eller individuellt. Alla som tävlar i lag får även en individuell tid. Efter målgång erhåller deltagarna (som går i mål) vår massiva + 100 grams medalj. Who Dares Wins!

Vi på Advitum har sett Pelle ”smita” iväg från jobbet under våren för att köra ett styrkepass eller konditionspass vilket uppenbarligen har gett resultat eftersom målgången passerades efter 1:44:33 (vinnaren hade 41:54).

Starkt jobbat, Pelle, nästa tillfälle siktar vi på att vara fler deltagare från Advitum!

Vill du läsa mer om Tough Viking, klicka HÄR

Efter isvaken

Gyttjebad

Power

Stark trio

Tillbaka

Prenumerera på Advitums nyhetsbrev

Om du väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev kommer du att erhålla information om vad som händer på Advitum, våra utbildningar och kundevent, nyttiga blogginlägg och viktiga produktnyheter. Självklart kan du säga upp din prenumeration med en enkel knapptryckning.